Magasiner
Kjøkkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet.
Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.
Utgivelsesplan 2025
Nummer | Materiellfrist | Utgivelse |
---|---|---|
Nr. 1 | 13.02.25 | 03.03.25 |
Nr. 2 | 03.04.25 | 23.04.25 |
Nr. 3 | 22.05.25 | 10.06.25 |
Nr. 4 | 21.08.25 | 08.09.25 |
Nr. 5 | 09.10.25 | 27.10.25 |
Nr. 6 | 27.11.25 | 15.12.25 |
Annonsepriser
Format | Pris 4 farger | Netto format | Utfallende |
---|---|---|---|
2/1 side | 30 800,- | 402 x 279 mm | 426 x 303 mm |
1/1 side | 16 800,- | 192 x 279 mm | 216 x 303 mm |
1/2 side, liggende | 11 600,- | 192 x 137 mm | 216 x 149 mm |
1/4 side, stående | 7 900,- | 93 x 137 mm |
Din annonsekanal mot beslutningstakeren på institusjonskjøkkenet!
Om annonsemateriell
Pdf-filer med alle fonter og elementer inkludert i filen. Annonsøren er selv ansvarlig for at materiellet er tilpasset publikasjonen. Materiell merkes med annonsør samt dato og sendes til kontakter for annonsering.