Magasiner
Kjøkkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet.
Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.
Utgivelsesplan
Nummer | Materiellfrist | Utgivelse |
---|---|---|
Nr. 1 | 08.02.2024 | 26.02.2024 |
Nr. 2 | 11.04.2024 | 29.04.2024 |
Nr. 3 | 06.06.2024 | 24.06.2024 |
Nr. 4 | 15.08.2024 | 02.09.2024 |
Nr. 5 | 10.10.2024 | 28.10.2024 |
Nr. 6 | 28.11.2024 | 16.12.2024 |
Annonsepriser
Format | Pris 4 farger | Netto format | Utfallende |
---|---|---|---|
2/1 side | 30 800,- | 402 x 279 mm | 426 x 303 mm |
1/1 side | 16 800,- | 192 x 279 mm | 216 x 303 mm |
1/2 side, liggende | 11 600,- | 192 x 137 mm | 216 x 149 mm |
1/4 side, stående | 7 900,- | 93 x 137 mm |
Din annonsekanal mot beslutningstakeren på institusjonskjøkkenet!
Om annonsemateriell
Pdf-filer med alle fonter og elementer inkludert i filen. Annonsøren er selv ansvarlig for at materiellet er tilpasset publikasjonen. Materiell merkes med annonsør samt dato og sendes til kontakter for annonsering.