Magasiner

Kjøkkenskriveren

Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet. 

Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner. 

Utgivelsesplan 2025

Nummer Materiellfrist Utgivelse
Nr. 1 13.02.25 03.03.25
Nr. 2 03.04.25 23.04.25
Nr. 3 22.05.25 10.06.25
Nr. 4 21.08.25 08.09.25
Nr. 5 09.10.25 27.10.25
Nr. 6 27.11.25 15.12.25

Annonsepriser

Format Pris 4 farger Netto format Utfallende
2/1 side 30 800,- 402 x 279 mm 426 x 303 mm
1/1 side 16 800,- 192 x 279 mm 216 x 303 mm
1/2 side, liggende 11 600,- 192 x 137 mm 216 x 149 mm
1/4 side, stående 7 900,- 93 x 137 mm
15/25
Din annonsekanal mot beslutningstakeren på institusjonskjøkkenet!
Medieplan 2025 Les en utgave av Kjøkkenskriveren her!

Om annonsemateriell

Pdf-filer med alle fonter og elementer inkludert i filen. Annonsøren er selv ansvarlig for at materiellet er tilpasset publikasjonen. Materiell merkes med annonsør samt dato og sendes til kontakter for annonsering.

Kontakter for annonsering: